installation case study

Options Resourcing

project main image 1project main image 2

Our Solution

Our client had just taken on a large office space in a listed building in central Bristol. They were keen to have an open plan office, whilst incorporating separate team working areas. We were able to achieve this with bench desking which incorporated bright desk dividers to match the company branding and aid the acoustics in the office.  

We added separate office spaces for the senior management using glass partitioning. Desks and pedestals were finished in white with dark grey frames to maximise the light in the office whilst complimenting the raw finish of the walls and natural parquet flooring.

Finishing touches were added with brightly coloured breakout seating and dining furniture in the kitchen area.

Featured Furniture Products